Beter Zien bij Macula Degeneratie!

Bent uzelf slechtziend of kent u iemand die slechtziend is als gevolg van een oogziekte zoals Macula Degeneratie (MD), glaucoom, RP en oogproblemen als gevolg van diabetes.

Ergra Low Vision heeft naast 70 praktijken in ziekenhuizen ook een winkel in Den Haag. Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met Beter Zien in de Zeestraat 100 in Den Haag. Wij organiseren een open dag op zaterdag 14 september van 10:00 – 16:00 uur.

Tijdens de open dag zijn er allemaal oplossingen vrijblijvend uit te proberen waaronder de E-Scoop. Dit is de eerste bril speciaal ontwikkeld voor mensen met de oogziekte MD. De bril zorgt voor een rustiger beeld en veiliger gevoel op straat. Daarnaast heeft Beter Zien oplossingen om beter TV te kijken, boeken, post, foto’s en kranten te lezen.

Beter Zien is beter leven en wij willen u daar graag in adviseren.

Kent u iemand die ook interesse heeft? Iedereen is van harte welkom.

 

The post Beter Zien bij Macula Degeneratie! appeared first on Ergra Low Vision.

WP-Backgrounds by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann